Onze visie

Wanneer je je fysiek niet goed voelt is het moeilijk om mentale rust en kracht te vinden en vice versa.
Wij streven er in onze aanpak naar, jou datgene te bieden wat jij nodig hebt om deze balans te herstellen of vast te houden in deze intense tijd.
Want “stress” – van welke aard dan ook – hebben we allemaal wel eens.

Yoga doen dus, niet omwille van de yoga, maar om meer uit het leven te kunnen halen. Elke dag.

We zien yoga niet enkel als het doen van yoga-houdingen, maar in al z’n facetten. Een holistische aanpak die voor iedereen werkt.

Wil jij jouw moment al voor de dag begint? Dan kan je bij ons terecht vanaf 6u ‘s morgens in het YOGALAB.

Of zijn jouw ochtenden eerder hectisch en heb jij vooral ‘s avonds, in het weekend of tijdens een gestolen momentje overdag tijd voor jezelf? Dan zijn de lessen van het YOGAPLAY programma wellicht meer jouw ding.

En mocht ons lesrooster toch nét niet dat ene moment bieden dat jou perfect zou passen, dan kan je één van ons nog altijd boeken voor een YOGADATE, een individuele sessie op een door jou gewenst tijdstip óf om rond een specifiek thema te werken.

Wij geloven in yoga voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, fysieke achtergrond…en je hoeft zéker niet lenig te zijn om aan yoga te doen!

Yoga is meer dan alleen maar vreemde houdingen aannemen op je mat. Het is een manier van leven. Niet zweverig, niet buiten de maatschappij, maar een levensfilosofie om fysieke gezondheid en mentale balans te (her)vinden en/of te bewaren in de alledaagse drukte van ons bestaan.

Voel je van harte welkom!
Kevin & Noé
Hilde
Wendy
Liene
Jimmy
en guest teachers Veerle en Elke

Savasana relaxerende ontspanning zachte aanraking Hasselt Limburg
Adjustment Ashtanga Yoga Full Primary Hasselt Limburg