Top

Yoga (Teacher) Training

Plooy / Yoga (Teacher) Training

Yoga (Teacher) Training

De redenen om een yoga opleiding te volgen kunnen heel uiteenlopend zijn. Misschien wil je gewoon je kennis verdiepen om jezelf te blijven ontwikkelen, misschien ambieer je het idee om ooit zelf yogales te geven of misschien geef je zelfs al les, maar wil je je kennis verdiepen, een andere benadering onder de loep nemen of jezelf gewoon een nieuwe boost geven. Met onze gezamenlijke ervaring en kennis, geput uit jarenlange self practice onder begeleiding van verschillende vooraanstaande internationale teachers en onze inmiddels ook uitgebreide en gevarieerde jarenlange ervaring als lesgever in groep, op grote events, in individuele begeleiding en als begeleider in andere opleidingen, werd het tijd om onze eigen yoga opleiding in de wereld te zetten. Je zal verdieping vinden in de yogageschiedenis en -filosofie, toegepaste anatomie, toegepaste basiskennis ayurveda, veiligheid in beoefening en doorgeven van yoga, verbaal en hands-on bijsturen, didactische vormen en meer.

Wil je meer informatie met betrekking tot de lesdagen, het curriculum en de kosten, stuur ons dan een mailtje en we vertellen je alles!

De inschrijvingen voor de opleiding van 2021 zijn inmiddels geopend! Laat het ons dus zeker weten als je mee wil doen, want de plaatsen zijn beperkt om zeker te voldoen aan alle Corona-maatregelen.

Na 15 januari 2021 nemen we geen inschrijvingen meer aan voor de jaaropleiding van 2021, maar kan je uiteraard wel alvast een plekje claimen voor de editie van 2022!