Find your State of Flow

De redenen om een yoga (leraren) opleiding te volgen kunnen heel uiteenlopend zijn. Misschien wil je gewoon je kennis verdiepen om jezelf te blijven ontwikkelen, misschien ambieer je het idee om ooit zelf yogales te geven of misschien geef je zelfs al les, maar wil je je kennis verruimen, een andere benadering onder de loep nemen of jezelf gewoon een nieuwe boost geven.

Met onze gezamenlijke ervaring en kennis, geput uit jarenlange practice onder begeleiding van verschillende vooraanstaande internationale teachers en onze inmiddels ook uitgebreide en gevarieerde jarenlange ervaring als lesgever in groep, op events, in individuele begeleiding en als begeleider in andere opleidingen, werd het in 2020 tijd om onze eigen yoga opleiding in de wereld te zetten: State of Flow. Momenteel loopt onze 5e editie en plannen we een nieuwe voor 2025!

Je zal in State of Flow verdieping vinden in de yogageschiedenis en -filosofie, toegepaste anatomie, basiskennis ayurveda en meridianenleer, ademhaling, pranayama en meditatie, mythologie en mantra, veiligheid in beoefening en doorgeven van yoga, verbaal en hands-on bijsturen, didactische vormen en meer.

We behandelen de houdingen uit Ashtanga Yoga en Yin Yoga en leren je zinvolle (Vinyasa) Flow lessen creëren.

1 à 2 weekends per maand komen we samen om een module te behandelen. De lesweekends starten in januari en het traject wordt beëindigd eind november/begin december. Er is een zomerstop in juli en augustus en we respecteren de schoolvakanties, zodat er ruim de tijd is voor een leven en z’n gebruikelijke verplichtingen naast de opleiding. Ook is er een maand voorzien tussen de laatste lesdagen en het examen, zodat je je in alle rust kan voorbereiden.

De opleiding van 2024 is lopend, maar niets weerhoudt je om je alvast voor te bereiden op jouw State of Flow in 2025!

Wil je meer informatie met betrekking tot de lesdagen, het curriculum en de kosten, stuur ons dan een mailtje waarin je jezelf even kort voorstelt en ook vermeldt welke yoga-ervaring je hebt en we vertellen je alles!

Wat na State of Flow?

Dan zijn er onze SOF “add ons” – extra modules om je opleiding te vervolledigen.

Volgde jij State of Flow? Dan kan je je gewoon aanmelden voor deze extra modules. Rondde je State of Flow nog niet helemaal af of volgde je een andere yoga opleiding dan State of Flow? Neem dan even contact met ons op om te overleggen of deze module interessant voor je kan zijn.

More info coming soon!