Workshops, events en speciale lessen

Een lezing over een specifiek thema of een techniek uitdiepen in een halve of hele dag of misschien zelfs in een meerdaagse workshop kan heel verrijkend zijn voor je practice en lifestyle. En wat denk je van een extra les (yoga nidra, roll & release) of een special event (mantracirkel, sound bath) om jezelf mee te verwennen? Uiteraard proberen we je ook daartoe de kans te geven bij Plooy door geregeld (externe) lesgevers platform te geven die je meenemen in hun specialiteit.

Deze sessies vallen – tenzij aangeduid met een * – buiten onze standaard tarieven. Je kan hiervoor apart een ticket aankopen tijdens het boeken van je gekozen sessie.

We hebben natuurlijk ook zélf wel enige expertise opgebouwd in onze favoriete domeinen die we graag met jou of in jouw studio (als jij een collega-docent van ons bent), familiekring of bedrijf komen delen! Héb jij als collega-docent een interessant topic naar Plooy te brengen? Laat het ons weten! Je bent van harte welkom! 

Hieronder vind je een overzicht van alle workshops, lezingen en specials die momenteel gepland staan. 

Upcoming events Plooy

Kundalini Activation Process

Kundalini Activation Process is een proces van overdracht van non-duale energie die jij als ontvanger op je in kan laten werken. De overgedragen energie komt binnen via je kruinchakra en heeft het vermogen om de energiebanen in het lichaam te activeren waarna de kundalini energie vrij kan beginnen stromen.

Deze intelligente energie stroomt naar de plekken in het lichaam waar ze nodig is. Belangrijk om weten is dat de energie jou altijd zal geven wat je op dat moment nodig hebt en kan dragen. Je zal nooit krijgen waar je niet klaar voor bent. De diepte en het tempo van dit proces is voor iedereen anders.


De workshop loopt van 19u tot 21u en deelname kost 50 euro.

Je plekje reserveren kan hier!

Nood aan een momentje “in your inner outer space”?

Heel binnenkort is Elke Smeets weer bij Plooy om je de kracht van haar unieke set Crystal Alchemy klankschalen te laten ervaren.

Wat houdt het in?
Tijdens een “Lie in the Sound” Sound Bath word je ondergedompeld in de geluidstrillingen van een unieke collectie klankschalen. Je neemt een comfortabele liggende houding aan en ervaart hoe je zenuwstelsel doorheen de sessie steeds meer in balans komt.

Mogelijke voordelen zijn:
– diepe ontspanning
– betere slaap
– verhoogde creativiteit
– meer energie
– verhoogde draagkracht voor het doorvoelen van emoties zoals angst en verdriet
– verzachten van pijnklachten.

Recent wetenschappelijk onderzoek koppelt deze resultaten aan de diep transformerende werking van kristallen geluidstrillingen op onze hersengolven en cellen. Doorheen de sessie verandert de frequentie van je hersenactiviteit van Bèta golven, naar alpha en thèta golven die samenhangen met diepe ontspanning en herstel.

Tijdens de journey worden acht Crystal tones™️ Alchemie klankschalen bespeeld. Deze zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit kristalkwarts (99,99% puur) in combinatie met mineralen, fijne edelstenen en edele metalen, zoals 24-karaats goud en platina. Ze produceren bijzonder heilzame tonen die doorwerken tot in het diepste van je fysieke en emotionele lichaam. Het is als een massage, maar dan voor je cellen.

Wie?
Elke Smeets is een creatieve duizendpoot, doctor in de psychologie, spreker, auteur, universitair docent, spaceholder en zangeres. In haar trainingen, retreats en 1 op 1 trajceten combineert Elke haar jarenlange expertise in zelfcompassie, positieve psychologie en acceptatie en commitment therapie met de heilzame werking van klankschalen.

Je plekje voor de volgende sessie reserveren kan hier!
 

Transformational Breathwork Experience met Kevin.

Bend your Mind, free your soul. 💫

Deze workshop kan je leven veranderen!
 
Kevin neemt je mee doorheen een transformerende reis van krachtige ademhalingstechnieken om je emotionele wonden te helen en in contact te komen met je diepste Zelf.
 
Kevin onderzoekt al meer dan dertig jaar de mogelijkheden van yoga, meditatie en ademhalingswerk als helende modaliteit. Deze sessie is één van de meest intense manieren om aan jezelf te werken! 
 
‼️ Deze workshop is intens en heeft enkele contra-indicaties:
zwangerschap, alle hartproblemen, hoge bloeddruk, aneurysma, astma, netvliesloslating, osteoporose, epilepsie of andere aanvallen, mentale ziekte, recente operaties en ingrepen ‼️
 
Bij twijfel raadpleeg je Kevin best en neem je indien nodig contact op met je arts om advies in te winnen. 
 
👇🏻👇🏻👇🏻
Zorg ervoor dat je met een lege maag kan deelnemen. 
 
Zorg voor een hoofdkussen en een oogmasker.
Yogamatjes en dekentjes zijn beschikbaar, maar eigen materiaal is altijd fijner als je dat ter beschikking hebt.

Enkele reviews van deelnemers:

“Ik heb een onbeschrijflijk transformerende ervaring mogen beleven. Nog nooit voelde ik zo’n intense lichaam geest integratie. Diep respect voor de respectvolle en krachtige manier waarop Kevin deze ervaring heeft mogelijk gemaakt en begeleid. Meteen na de workshop maar ook de dagen erna voelde ik me veel meer thuis in mijn eigen lichaam. Het heeft intens deugd gedaan. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dank je wel Kevin!”

 

“Als ik het met 1 woord zou kunnen omschrijven zou ik het toch diepzielduiken durven noemen. Wauw.! Wat een beleving.! Van een heftige overgaven in de emoties tot naar de climax van DANKBAARHEID♥️ Hoe heftig was dat maar WAUW.!! Van het begin tot het einde alles maar TOP.! Bedankt Kevin voor de goede zorgen tijdens de sessie.! 🫶🏻 Bedankt om gewoon jezelf te zijn.! Tot op de volgende Breathwork sessie🙏🏻

De workshop loopt van 19u tot 21u30 en deelname kost 65 euro.

Je plekje reserveren kan hier!

Blij Suyana weer te mogen verwelkomen in Hasselt! Het belooft opnieuw een magische avond te worden.

Mantras for the Heart met Suyana Plooy event

In deze zangcirkel “Mantras for the Heart” neemt Suyana je met haar wonderlijke stem mee om diep in het mysterie te duiken van prachtige mantras die het hart raken én die we samen zullen zingen. Maar ook om te luisteren naar haar liederen die je diep naar binnen brengen en je ziel zullen beroeren.

Dit is een avond om jezelf te ontmoeten, je hart te voelen en je ziel te horen fluisteren.

Een avond opgedragen aan het mooiste in onszelf, gedragen door wonderlijke muziek en samenzang. In eenvoud en schoonheid diep verbonden met onszelf en elkaar.

Wees welkom!

PS: Kunnen zingen is géén vereiste! Voel je van harte welkom! 

Je plekje reserveren doe je hier. 

Always looking out for more interesting things for you!