Dive deeper to rise higher

Wil je je practice naar een volgend niveau tillen, voel je je onzeker in een groepssetting of heb je uren die niet compatibel zijn met ons lesrooster? Heb je een fysieke of mentale achtergrond die een persoonlijke aanpak op maat behoeft? Of wil je om nog een geheel andere reden liever 1-on-1 werken? Dat kan!

Ik help je graag verder in een of meerdere privé sessies.

Deze sessies gaan steeds door op afspraak en kunnen enkel plaatsvinden op momenten buiten het vaste lesrooster om en volgens beschikbaarheid.
In principe gaan deze sessies door in de PLOOY studio in Hasselt, maar ze kunnen ook online via Zoom of op een onderling afgesproken alternatieve locatie doorgaan.

Wens je in een vrijblijvend gesprek kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken? Contacteer me!

Ashtanga yoga is een wonderlijke practice die een sterk fundament legt voor je lichaam én je geest.

Ik zeg vaak: “Als je Ashtanga kan, dan kan je élke yoga!”.

Het is na al die jaren nog steeds een hoeksteen van mijn eigen ontwikkeling, ook naast de mat.

Ik toon je in “The depening” graag hoe je deze practice kan optimaliseren voor jouw eigen lijf, geest en leven.

The deepening

Wil je helemaal van 0 met Ashtanga yoga beginnen en wil je alles ineens “tegoei” leren of practice je al een tijdje en wil je graag eens de puntjes op de “i” zetten? Misschien is er een specifieke houding waar je tegenaan blijft kijken?
Let me help you!

In “The deepening” gaan we samen doorheen de Ashtanga practice en zetten we die helemaal op maat van jouw lijf en jouw persoonlijke situatie. We beginnen bij het begin en zodra we een werkpuntje tegenkomen duiken we daar de diepte in. Vaak gaan we aan de slag met ondersteunende oefeningen of gepersonaliseerde versies van de klassieke houdingen.

Hoeveel sessies je nodig hebt om helemaal doorheen de volledige reeks te komen hangt af van je ervaringsniveau en fysieke vertreksituatie. We bespreken dit samen voor aanvang van het traject.

Elke sessie duurt 1 uur.

5 sessies: 325 euro
10 sessies: 550 euro

OHMIT is een geïntegreerd systeem dat yoga, ademhalingswerk, koudetherapie, meditatie en coaching samenbrengt. Je leert hoe je al die technieken optimaal combineert en je gaat aan de slag met de unieke OHMIT meditatietechniek.

Als je de OHMIT technieken toepast ga je dichter bij jezelf leren staan, meer inspiratie en rust ervaren en gaat je fysieke en mentale gezondheid er op vooruit. Je gaat een klaardere kijk krijgen op waar je met je leven naartoe wil gaan en welke stappen je kan nemen.

OHMIT is de vrucht van meer dan twintig jaar onderzoek in de wondere wereld van yoga, bodyhacking en het mystieke.

 

OHMIT FUNDA-mental: 888 euro

In zes individuele sessies leert Kevin je stap voor stap de OHMIT techniek aan.

Op het einde van deze cursus kan je volledig zelfstandig aan de slag met deze levens- en meditatietechniek.

Tijdsduur individuele sessies kunnen variëren van 1 tot 2u. We spreken af op wisselende locaties in de omgeving van Hasselt. Alternatieve locaties zijn steeds bespreekbaar.

 

OHMIT FUNGI-mental: 1020 euro

Je gaat doorheen het volledige OHMIT FUNDA-mental programma én we sluiten af met een FUNGI-mental sessie (zie FUNGI) waardoor je je Ohmit technieken nog meer kan verdiepen en je resultaten kan maximaliseren.

 

OHMIT sessions: 325 euro/5 sessies

Als je doorheen een OHMIT basiscursus bent gegaan en je wenst nog een tijdje verder te oefenen onder begeleiding dan kan je er een extra portie “sessions” bijnemen. Een OHMIT session duurt 1 uur.

 

OHMIT ALL-IN (OHMIT FUNGI-mental + 5 OHMIT sessions): 1250 euro

Dit is het meest complete pakket. We gaan samen doorheen het OHMIT traject, sluiten af met de FUNGI-mental sessie en doorlopen daarna samen nog 5 OHMIT sessions.

[/mkdf_accordion_tab][mkdf_accordion_tab icon_pack=”” title=”FUNGI”]

Yoga met je geest.

Yoga en de wondere wereld van de FUNGI zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

In deze sessie leer je hoe dit alles met elkaar verbonden is en hoe jij paddestoelen kan gebruiken om meer uit je dagen en je jaren te krijgen. Medicinale paddestoelen kunnen gebruikt worden om je gezondheid te boosten en je mentaal welzijn aanzienlijk te verbeteren.

Deze sessie gaat door in het comfort van je eigen thuis (of een alternatieve privé omgeving naar keuze) en duurt doorgaans 6 uur. Je kan ervoor kiezen deze sessie alleen te beleven of een kleine groep van gelijkgestemden te verzamelen.

We bekijken in detail hoe je zelf aan de slag kan gaan met microdosing en welke paddestoelen je kan gebruiken als supplement om je gezondheid de boost te geven die jij nodig hebt.

Als hoogtepunt word je begeleid doorheen een helende therapeutische reis.

Na deze sessie ben je in staat om geheel zelfstandig verdere stappen te zetten in deze wondere wereld.

FUNGI-mental: 325 euro (+60 euro per extra persoon)
Deze prijs is berekend op een locatie op maximum 30 minuten van Bilzen, voor verdere verplaatsingen wordt een vergoeding aangerekend. 

Heb je heel specifieke yoganoden dan kunnen we steeds samen bekijken of ik je kan helpen via een verkennend gesprek bij ons in de studio of via zoom.

Ik ben bereikbaar via kevin@plooy.be of +32 495 88 05 73 .