When it's time to retreat...

Een retreat is een cadeautje voor jezelf, een kans om even uit het dagelijkse leven te stappen en het contact met jeZELF diepgaand te herstellen. Een retreat kan een dag, een weekend, een midweek, een week of zelf langer duren. Ons aanbod is elk jaar een beetje anders, wat al vast staat en open is voor reservatie vindt je hieronder! 

Kevin en Noé kijken er ontzettend naar uit om jullie samen mee te kunnen nemen op retreat naar hun oh zo geliefde Ibiza. 

Met “The Journey” nemen ze je – met kennis en liefde – mee op reis naar én mét jeZelf.

“The Journey” is een tweeluik:

Enerzijds is er “The INNER Journey”. Een dagelijks aanbod van onze beste technieken die je helpen de verbinding met en het begrip van jeZelf te vergroten. (Denk aan yoga, mindful movement, ademhalingssessies, meditaties en meer.)

Anderzijds is er “The OUTER Journey”. Leuke activiteiten om je steeds beter gekende en bevriende Zelf in contact te brengen met de wereld en de mensen rondom je. (Denk hierbij aan verbindende activiteiten. Verbinden met je medereizigers, de natuur, het “goede” leven.)

 

Meer weten?
Stuur ons een mailtje mocht je interesse hebben in deze reis, dan laten wij je de informatiebrochure per ommegaande toekomen!

Opgelet! De plaatsen zijn uiteraard beperkt (max 15 deelnemers)!

We werken voortdurend aan een nieuw aanbod voor jou!