When it's time to retreat...

Een yoga retreat is een cadeautje voor jezelf, een kans om even uit het dagelijkse leven te stappen en het contact met jeZELF diepgaand te herstellen. Een yogaretreat kan een dag, een weekend, een midweek, een week of zelf langer duren. Ons aanbod is elk jaar een beetje anders, wat al vast staat en open is voor reservatie vindt je hieronder! 

Noé en Elke kijken er ontzettend naar uit om jou in deze one-day-retreat mee te mogen nemen op reis naar je-Zelf. Niet toevallig gepland op de dag van de zomerzonnewende én wereld yoga dag!

Het thema van deze dag is “Laad me met Rust”.

Noé voorziet je van heerlijke zachte, herstellende yogasessies en ademwerk om je zenuwstelsel tot rust te brengen. Elke (Dr. Elke Smeets) verwent je niet alleen met een magisch Crystal Sound Bath, maar begeleidt je ook naar meer zelfcompassie als tool om jezelf beter te handhaven in stressvolle situaties én leert je enkele methodes om je zenuwstelsel in deze situaties te reguleren. Vul dit aan met een momentje van rust, een korte wandeling of een gezellig gesprek en je hebt de perfecte dag. Of toch bijna! We voorzien uiteraard ook een heerlijke healthy lunch en snacks doorheen de dag, gezonde verfrissende drankjes en een mooi afsluitmoment om het helemaal af te maken. Deze dag is absoluut een cadeautje voor jezelf!

Gelegenheidslocatie:
Waterhoeve, Brecht (Lessiusstraat 29, Brecht) – we maken een Whatsapp-groepje voor de deelnemers zodat er eventueel gecarpoold kan worden!

Start- en einduur:
We verwelkomen je rond 10u en ronden de dag af omstreeks 18u.

Deelnameprijs:
155 euro

Stuur ons een mailtje mocht je nog even willen aftoetsen of deze dag iets voor jou is of schrijf je hier meteen in, want de plaatsen zijn uiteraard beperkt (max 15 deelnemers)!

 

We werken voortdurend aan een nieuw aanbod voor jou!