Stap voor stap een yogapractice op maat aanleren

Dat doen we in het YOGALAB.

Van maandag tot vrijdag zijn we in de ochtend beschikbaar voor jou om stap voor stap en persoonlijk begeleid jouw eigen yogapractice te ontwikkelen, aan te leren en nadien te blijven beoefenen en verbeteren. Iedereen leert en oefent hier op eigen tempo en niveau. Individueel, maar niet alleen (kleine groep).

Starten in het Yogalab doe je met het YOGA THERAPY TRAJECT. Dit traject van 3 maanden start met je intakegesprek en eerste 1-op-1-sessie. Van daaruit leren we je een eigen practice op maat aan. We baseren ons hiervoor op 2 vaste sequenties (de krachtigere Ashtanga Yoga reeks of de zachtere Lunar Sequence), die we aanpassen aan jouw persoonlijke noden en waar nodig aanvullen met therapeutische oefeningen om de balans in je lichaam te herstellen.

Onze kern en ons hart ligt bij Ashtanga Yoga. In het Yogalab sturen we deze prachtige practice echter bij naargelang jouw noden en de realiteit van het moment. Waar nodig maken we een omweg om je lichaam voor te bereiden op complexere houdingen of passen we gaandeweg je sequentie aan wanneer het leven daarom vraagt (stel dat je een sportblessure oploopt of zwanger wordt).

Aangezien Ashtanga Yoga een vrij krachtige yogastijl is en daardoor niet voor iedereen het ideale vertrekpunt is, bieden we in het Yogalab ook de mogelijkheid aan om via de Lunar Sequence op te starten. Hier werken we net zoals bij Ashtanga Yoga met een vaste sequentie, maar deze heeft een zachter en herstellend karakter waardoor dit de ideale instap is voor wie hier nood aan heeft (blessures, burn-out, revalidatie).

Indien je graag je dag wil starten met yoga, nemen we in een uitgebreid intakegesprek de tijd om samen uit te zoeken waar jij het best start. Er meteen stevig invliegen met Ashtanga Yoga of eerst terug in balans komen met de Lunar Sequence en indien gewenst op het gepaste moment de overstap maken naar Ashtanga Yoga.

Je kan deze lessen volgen dmv het doorlopen van het Yoga Therapy Traject, met je PLOOYER+ abonnement (je betaalt geen opstart voor het YOGALAB, maar maak wel even een afspraak met ons voor je eerste les!) of als inloop les indien je ervaring hebt met een eigen practice in Ashtanga Yoga.

Yogalab Plooy
Yoga Lifestyle

Klaar om een yogapractice op maat aan te leren en zo het maximale voordeel uit je yogabeoefening te halen?

Contacteer ons om een afspraak te maken voor je intake sessie.

Yoga Therapy Traject

375 /3 maand
  • minstens 1 x/week oefenen in het YOGALAB + onbeperkt toegang tot alle YOGAPLAY lessen
  • is ook mogelijk indien je fysiek wat revalidatie nodig hebt, klachten hebt of lange tijd geen beweging hebt gehad
  • in 3 maanden tijd leer je een yogaset op maat aan, aangevuld met ademhalingsoefeningen en meditatie
  • nadien kan je met een andere formule zolang en zo vaak je wil naar het YOGALAB blijven komen en wordt je set gaandeweg progressief uitgebreid om je hervonden balans te bekrachtigen

PLOOYER + FORMULE

75 maandelijks
  • met deze formule kom je naar het YOGALAB zo vaak je wil, heb je onbeperkt toegang tot alle YOGAPLAY lessen én onze online les-bibliotheek
  • is ook mogelijk indien je fysiek wat revalidatie nodig hebt, klachten hebt of lange tijd geen beweging hebt gehad
  • je gunt jezelf alle tijd om je eigen yogapractice uit te bouwen en je nieuwe goede gewoontes meteen te bekrachtigen, zo voorkom je op voorhand al dat je de handdoek in de ring gooit als het eens wat moeilijker wordt
  • je betaalt géén opstart van 375 €