Top

Workshops en lezingen

Plooy / Workshops en lezingen

Workshops en lezingen

Een thema of techniek uitdiepen in een halve of hele dag of misschien zelfs in een meerdaagse workshop kan heel verrijkend zijn voor je practice en lifestyle. Uiteraard proberen we je ook daartoe de kans te geven bij Plooy door geregeld externe lesgevers uit te nodigen die je meenemen in hun specialiteit.
Klik hieronder op de titel van de workshop om meer informatie en de inschrijvingsvoorwaarden te zien.

More coming soon...
Dansworkshop “Connection through Distance” olv Amaryllis Luyten 
Dansimprovisatie komt vanuit jezelf: geen vaste bewegingen of sequenties. Aan de hand van speelse opdrachten ga je kijken welke beweging komt. Er is geen fout of juist, er is alleen dans en die is altijd juist: klein of uitbundig, fijn of ruw, hoe jij je voelt en jij danst, zo moet het zijn.
In deze workshops gaan we op zoek naar de connectie. Connectie over tijd en ruimte heen. We dansen samen maar toch alleen. We verbinden vanop afstand en gaan kijken en voelen wat dat met onze dans doet. Dicht bij je eigen kern maar toch in connectie met de ander. En vooral met veel speelsheid en fun!
Info over de lesgever
Amaryllis kom uit de hedendaagse dans en gaf in het verleden al enkele jaren les in dansimprovisatie. De voorbije jaren schoolde ze zich bij en verruimde ze haar horizonten met tango, pilates en yoga. Maar de drive om dansimprovisatie te delen bleef en groeide. Amaryllis voelt dat op dit moment dansimprovisatie een belangrijke rol kan spelen om weer te connecteren met onszelf en de mensen rondom ons.
Praktisch
We dansen op blote voeten, sokken (best met antislip) of dansslofjes (zonder zool).
Draag makkelijke kledij waarin je vrij kan bewegen.
Het aantal deelnemers is beperkt tot 12 om iedereen in coronaveilige omstandigheden te kunnen laten deelnemen.
Bijdrage: 20 euro