Top

Workshops en lezingen

Plooy / Workshops en lezingen

Workshops en lezingen

Een thema of techniek uitdiepen in een halve of hele dag of misschien zelfs in een meerdaagse workshop kan heel verrijkend zijn voor je practice en lifestyle. Uiteraard proberen we je ook daartoe de kans te geven bij Plooy door geregeld externe lesgevers uit te nodigen die je meenemen in hun specialiteit.
Klik hieronder op de titel van de workshop om meer informatie en de inschrijvingsvoorwaarden te zien.

Lezing ``A Chemical Love Story`` - Jannick Achten - zondag 24 november 2019 / 15u - 17u

Na onze trip van vorige keer door de geschiedenis en toepassingsvelden van psychedelica heeft Jannick er opnieuw zin in!

Deze keer heeft hij het over empathogenen, een subcategorie van de psychedelica, maar toch afwijkend genoeg om er een aparte lezing rond te houden. Het woord zegt het zelf, het gaat over stoffen die empathie opwekken; voor jezelf en anderen.

In de voorbije jaren werd er onderzoek gedaan om deze stoffen te gebruiken om bvb soldaten die terugkomen van het front en vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van (seksueel) geweld te helpen in hun verwerkingsproces.

Wij zijn natuurlijk ook geinteresseerd wat ze voor ons als yogis kunnen betekenen!

Wil je weten waarom hele generaties nachtenlang gaan dansen op hetzelfde molecuul dat tot 1985 een legitiem hulpmiddel was in het kabinet van elke zichzelf respecterende psychiater? Schrijf je dan snel in en laat je meeslepen door leuke anekdotes, harde wetenschap, een nuchtere kijk op wat we al weten en een gedurfde blik op een toekomst waarin deze middelen opnieuw hun plaats vinden.

Namasté!

Deelname: 15 euro

Inschrijving: Volg deze link en alles gaat vanzelf!