Top

Pre- en postnataal

Plooy / Pre- en postnataal

Bewust Zwanger Flow

Hallo mama to be…

Mama worden kan je leven – en je lijf! – danig door elkaar schudden. Misschien ervaar je tijdens de zwangerschap fysieke ongemakken, of ben je toch wat angstig over de aankomende bevalling. Allemaal heel normaal natuurlijk, maar dat wil niet zeggen dat je niet op zoek kan gaan naar tools om hier optimaal mee om te gaan!

Daarom is er de “Bewust Zwanger Flow”!

Deze lessen zijn geen typische workout, noch een klassieke yogales, maar een voorbereiding op de komst van je kindje met behulp van yoga en ontspanningstechnieken.

Hier focussen we vooral op zelfzorg en optimale ondersteuning van het lichaam: lenigheid, kracht en mentale rust.

Het ideale moment om te starten met deze lessen is in je 2e trimester (vanaf 12 weken).

 

Bewust Zwanger Flow PRAKTISCH:

WANNEER?
Elke dinsdag (muv de schoolvakanties 1/3, 5/4 en 12/4) van 18u15 tot 19u15.
Na de les is er telkens mogelijkheid tot het stellen van vragen in de zithoek bij een tasje thee.

AANKOMENDE INSTAPMOMENTEN
18/1
8/3
19/4
1/6

PRIJZEN
Losse les – 25 euro
5 beurten kaart – 110 euro
10 beurten kaart – 200 euro (inclusief 30 min nek relax massage)

Meer info en aanmelden via saskia@plooy.be .

[

Bewust Bevallen

“Bewust Bevallen” is een duoles samen met je partner of een vertrouwenspersoon naar keuze.

We overlopen de fasen van de bevalling en welke rol de partner hierin heeft. Welke technieken er kunnen toegepast worden tijdens de weeën qua ademhaling, houdingen en ondersteuning bij de geboorte (perstechniek) met veel handige tips en praktische oefeningen voor jullie samen.

Deze les volg je best in je 3e trimester.

 

“Bewust Bevallen” PRAKTISCH

WANNEER?
Nieuwe datums worden snel aangekondigd!

PRIJS
70 euro per duo (inclusief handig boekje met info en tips)

Meer info en aanmelden via saskia@plooy.be .

Momrise

Liene van Momrise organiseert met haar Magic Mama Circles een mini-retreat voor zelfbewuste mama’s (to be), om de connectie met zichzelf en andere mama’s te verdiepen.

Liene creëert een veilige ruimte waar open en kwetsbaar gesproken kan worden over de mooie én rauwe stukken van het moederschap. Een magische en liefdevolle plek waar mama’s elkaar kunnen bekrachtigen, dragen én optillen. Door middel van MIND, BODY & SOUL WORK stappen we uit de gejaagdheid van het leven en zakken we van ons hoofd in ons lijf. We starten onze avond met een passende intentiesetting en brengen vervolgens ons zenuwstelsel tot rust met behulp van ademhalingsoefeningen & yogahoudingen. Nadat we rust en ruimte gecreëerd hebben, duiken we dieper in het thema van de avond en verbinden we door het delen van onze verhalen. Om dit alles te integreren, installeren we rituelen, maken we gebruik van visualisaties en doen we een dankbaarheidsoefening. Reflectieve journaling prompts helpen je om ook thuis je proces verder te zetten. Deze verbindende avond sluiten we af met een kruidig tasje thee & wat lekkers.

Als klinisch psychologe, mama van 2 schatten van dochtertjes en ervaringsdeskundige in broze wolken is Liene dé persoon om je warm maar professioneel op te vangen en te begeleiden.

Voel je welkom!

De volgende sessie staat gepland op vrijdag 24/06 om 20u.

PRIJS
30 euro

Deze les boeken doe je via deze link:
MOMRISE Magic Mama Circle