Top

Pre- en postnataal

Plooy / Pre- en postnataal

Mama worden in alle vertrouwen

Mama worden kan je leven – en je lijf! – danig door elkaar schudden. Misschien ervaar je tijdens de zwangerschap fysieke ongemakken, of ben je toch wat angstig over de aankomende bevalling. Allemaal heel normaal natuurlijk, maar dat wil niet zeggen dat je niet op zoek kan gaan naar tools om hier optimaal mee om te gaan!

[
Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is yoga aangepast aan je veranderende lichaam tijdens de zwangerschap.

Deze lessenreeks geeft je tijd voor jezelf samen met je baby en vormt een goede voorbereiding op de bevalling/geboorte van je kindje. De lessen zijn geschikt voor vrouwen in elk stadium van hun zwangerschap. (Mama’s die al yoga beoefenden voor hun zwangerschap, mogen hun gebruikelijke lessen natuurlijk blijven volgen zolang dat goed voelt.)

Je leert natuurlijke technieken aan die je helpen om te gaan met pijn, spanning, angst, emoties, gedachten… Je leert je innerlijke kracht aan te spreken. Tijdens de partnerles (extra les na de reeks) leer je je samen met je partner voor te bereiden op de bevalling en het ontvangen van je kindje.

Komen aan bod:
– yogahoudingen (geen voorkennis vereist van yoga)
– ontspanningsoefeningen voor het lichaam
– ademhalingsoefeningen
– ontspanningsoefeningen voor de geest (meditaties en visualisaties)

Je mag meerdere reeksen achter elkaar volgen als je wenst.

Een lessenreeks bestaat telkens uit 7 lessen, nadien kan je beslissen mee te doen aan de partnerles.

  • Lessenreeks november-december 2021 op WOENSDAG: start 3 november wekelijks op woensdag van 18u15 tot 19u15 tot 15 december – NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR!

Het is noodzakelijk je in te schrijven! Dit kan door een mailtje te sturen naar saskia@plooy.be. Nadien zal je alle info ontvangen om je inschrijving te bevestigen middels het betalen van het lesgeld (120 euro voor de volledig reeks inclusief de partnerles).

Deze lessen worden gegeven door Saskia, met al je vragen kan je bij haar terecht op het nummer 0495 99 26 66 of door haar een mailtje te sturen.

Fijn mama zijn

Pfieuw! Je bent dus nu mama! Welkom bij onderbroken nachten, pure chaos en alles overheersende liefde voor dat kleine bolletje schattigheid! Zin in een fijne activiteit samen met je baby én vol gezelligheid met andere mama’s die in hetzelfde schuitje zitten? Zoek niet verder!

Baby yoga

Baby yoga is een les waar je samen met je kindje (leeftijd 3 – 9 maanden) naartoe komt. We zijn mama’s en baby’s onder elkaar, dus verschonen, voeden, troosten, laten slapen, … alles kan! Ook is dit een fijne kans om mama’s waarmee je in de zwangerschapsyoga zat een keertje terug te zien, ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en het gewoon gezellig te maken.

De voordelen?
Zelfvertrouwen, het eigen lichaam leren kennen, hersenontwikkeling, verbinding, kalmerend…zijn enkele van de vele voordelen van baby yoga.
We leren ook massagetechnieken op de voeten voor baby kwaaltjes die je nog heel lang zal kunnen blijven toepassen als ze groter worden.
Na de lessen zal je ook wat info mee naar huis krijgen.

 

Geplande lessen:

NEW DATES COMING SOON!

 

Het is noodzakelijk je in te schrijven! Dit kan door een mailtje te sturen naar saskia@plooy.be. Nadien zal je alle info ontvangen om je inschrijving te bevestigen middels het betalen van het lesgeld (75 euro/3 lessen van 1u).

Deze lessen worden gegeven door Saskia, met al je vragen kan je bij haar terecht op het nummer 0495 99 26 66 of door haar een mailtje te sturen.